Büyükçekmece'de yola atlayan kadın trafikte aksama yarattı

Büyükçekmece E-5'te yola atlayan, alkollü olduğu ileri sürülen kadın sürücüleri durdurdu; polis ekipleri müdahale ederek kadını yoldan çıkardı.

Yayın Tarihi: 27.06.2026 09:52
Güncelleme Tarihi: 27.06.2026 09:52

Büyükçekmece'de yola atlayan kadın trafikte aksama yarattı

Büyükçekmece'de yola atlayan kadın trafikte aksama yarattı

Olayın gelişimi

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde, sabah saatlerinde E-5 kara yolu mevkiinde bir kadın yola atlayarak araçların önüne geçti. İddialara göre, kadının alkollü olduğu ileri sürüldü ve bu durum sürücülerin yanı sıra kadının kendi güvenliğini de tehlikeye attı.

Olay anına ilişkin görüntüler bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde kadının araçları durdurduğu ve bazı sürücülerle konuştuğu görülüyor.

Polis müdahalesi

Edinilen bilgilere göre, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kadını yoldan çıkararak güvenli bir alana aldı. Haberde yer alan bilgiler bu olayla sınırlıdır.

Büyükçekmece’de yola atlayan kadın trafiği birbirine kattı

Büyükçekmece’de yola atlayan kadın trafiği birbirine kattı

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.