Büyükçekmece'de yağışın etkisiyle servis devrildi: 18 yaralı
İstanbul Büyükçekmece E-5 karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada, havalimanı personelini taşıyan servis minibüsü devrildi. Olay, bölgedeki trafik akışını etkiledi ve acil ekipleri alarma geçirdi.
Kaza anı ve nedenleri:
Olay bugün sabah 05.30 sıralarında Büyükçekmece E-5 Güzelce mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki 34 LAV 526 plakalı havalimanı servisi minibüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrol hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yan yola çıktı.
Müdahale ve inceleme süreci:
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Minibüs içerisinde yaralanan 18 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili polis tarafından incelemelere başlandı ve soruşturma sürüyor.
Genel olarak yağışlı havalarda yol zeminleri kayganlaştığı için sürücülerin hızını ve takip mesafesini azaltması, gerektiğinde güvenli bir alanda beklemesi trafik güvenliği açısından önem taşıyor.
Büyükçekmece’de havalimanı servisi devrildi: 18 yaralı