DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.972,47 0%
BITCOIN
3.754.462,89 0,57%

Büyükçekmece'de gece meydana gelen kaza sabah fark edildi: 2 kişi hayatını kaybetti

Büyükçekmece'de gece 59 HR 670 plakalı otomobilin refüje ve trafoya çarpması sonucu Taner Uludağ ve Mahmut Duran yaşamını yitirdi; kaza sabah fark edildi.

Yayın Tarihi: 21.12.2025 15:09
Güncelleme Tarihi: 21.12.2025 15:09

Büyükçekmece'de gece meydana gelen kaza sabah fark edildi: 2 kişi hayatını kaybetti

Büyükçekmece'de gece meydana gelen kaza sabah fark edildi: 2 kişi hayatını kaybetti

Kaza Büyükçekmece Çatalca Yolu Caddesi'nde; araç trafoya çarptı

Dün gece saatlerinde Büyükçekmece Çatalca Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybetti. Olayın, sabah günün aydınlanmasıyla fark edildiği bildirildi.

İddialara göre, sürücüsünün hakimiyeti kaybettiği 59 HR 670 plakalı otomobil önce refüje çarptı, ardından boş arsada bulunan bir trafoya çarparak kullanılamaz hale geldi. Araç içinde bulunan Taner Uludağ (47) ve Mahmut Duran (28) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazanın gece saatlerinde gerçekleştiği ve saatlerce fark edilmediği öne sürüldü. Sabah saatlerinde aracın vatandaşlar tarafından görülmesi üzerine ihbar yapıldı; polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri iki kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu (ATK) morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Ayrıca kazanın yaşandığı caddede herhangi bir aydınlatma bulunmaması dikkat çekti; bu durum kaza anında fark edilmemesine etkisi olabileceği yönünde değerlendiriliyor.

Büyükçekmece'de gece yaşanan kaza gündüz fark edildi: 2 ölü

Büyükçekmece'de gece yaşanan kaza gündüz fark edildi: 2 ölü

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.