Büyükçekmece'de evde silahlı olay
Olayın gelişimi:
Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde bir evden gelen silah sesleri üzerine bölgeye giden polis ekipleri, adreste yapılan ilk incelemede 2 kişinin yaralandığını ve 1 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayda yaralananların isimleri M.I.(20) ve Y.B. (26) olarak tespit edilirken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında 26 yaşındaki Yasin Binarci’nin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Adreste ele geçirilenler:
Adreste yapılan aramalarda 3 tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Bulunan malzemeler olay yeri incelemesine ve kriminal işlemlere tabi tutuldu.
soruşturma ve sonraki adımlar:
Olayla ilgili olarak polis ekiplerinin çalışması devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evde yürütülen incelemeler ve ifadelerin alınmasıyla birlikte olayın nedenine ilişkin detaylar netleştirilecek.
BÜYÜKÇEKMECE’DE SİLAH SESLERİ ÜZERİNE EVE GİDEN POLİS EKİPLERİ 2 KİŞİNİN YARALANDIĞINI VE 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİĞİNİ BELİRLENDİ.