ziyaretin ayrıntıları:
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Büyük Taarruz'un 104. yıl dönümü kapsamında geldiği Afyonkarahisar'da Vali Dr. Naci Aktaş'ı ziyaret etti.
Kurtulmuş, valilik önünde bir polis mangası tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından çocuklar tarafından çiçek takdimi yapıldı ve heyet, valilik makamına geçti.
şeref defteri ve görüşme:
Valilik makamında Kurtulmuş, beraberindeki protokolle birlikte şeref defterini imzaladı. İmzanın tamamlanmasının ardından ziyaret, basına kapalı olarak devam etti.
Gerçekleşen ziyaret, anma programı çerçevesinde düzenlenen resmi temaslardan biri olarak kayda geçti ve törenin valilik ayağı burada tamamlandı.
TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ, BÜYÜK TAARRUZ'UN 104'ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ ÇERÇEVESİNDE GELDİĞİ AFYONKARAHİSAR'DA VALİ DR. NACİ AKTAŞ İLE BİR ARAYA GELDİ