Bursa Mudanya'da vinçten düşen iş makinesi olayında maddi hasar meydana geldi
Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Güzelyalı Burgaz Mahallesi Ferah Sokak üzerinde yürütülen bir çalışmada vinçteki kepçenin devrilmesi sonucu bir iş makinesinde maddi hasar oluştu. Olay bölgede kısa süreli paniğe neden oldu ancak yaralanan olmadı.
Olayın detayları
Çalışmanın yapıldığı evin önünde gerçekleşen olayda, devrilen kepçenin içinde sürücünün bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi. Olayın ardından polis ekipleri bölgeye gelerek güvenlik önlemleri aldı ve gerekli incelemeleri başlattı.
Sonrası ve yürütülen işlemler
Kaza sonrası yapılan kontrollerin ardından ilgili çalışmalara geçici olarak ara verildi. Yetkililer, bölgedeki güvenliğin sağlanmasının ardından incelemenin sürdüğünü belirtti; olayın kesin nedenine ilişkin tespitler yetkili birimler tarafından yapılacak inceleme ile netleşecek.
BURSA’NIN MUDANYA İLÇESİ GÜZELYALI BURGAZ MAHALLESİ FERAH SOKAK ÜZERİNDE MEYDANA GELEN OLAYDA, BİR EVDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR SIRASINDA VİNÇLE KALDIRILAN İŞ MAKİNESİ (KEPÇE) DENGESİNİ KAYBEDEREK YERE DÜŞTÜ. GÖKÇİN ÖDÜL-BURSA/IHA