Bursa-İnegöl yolunda çekme girişimi amatör kameraya yansıdı
Olay, Bursa-İnegöl yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yolda kalan bir araca yardımcı olmak üzere duran vatandaşlar, iki araçta da halat bulunmadığını
Uygulanan yöntem ve görüntüler
Çalışır durumda olan aracın kaputuna çıkan bir kişi, ayaklarını yolda kalan aracın arkasına dayayarak aracı itmeye çalıştı. Bu anlar amatör bir kameraya saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, iki araç arasına insan yerleştirilerek yapılan itme girişimi net şekilde görülüyor.
Riskler ve değerlendirme
Bu tür bir yöntem, araç dinamikleri, ani duruşlar veya kayma durumlarında ciddi yaralanma riskleri taşır. İki araç arasına insan konulması, hem iten kişinin hem de araç içindekilerin güvenliğini tehlikeye atar. Uzun vadede sağlıklı bir müdahale için uygun çekme halatı, bağlama ekipmanları veya yol yardım ekiplerinin çağrılması daha güvenlidir.
Olayın sonucu
Yaşanan olayda, bildirilenlere göre şans eseri yaralanan olmadı. Olayla ilgili yetkililer veya taraflardan ek bir açıklama yer almamaktadır.
Not: Bu haber, olay anında çekilen amatör görüntülere ve verilen iddialara dayanarak derlenmiştir. Haber metninde yer alan özel isimler, lokasyon ve olay anlatımı orijinal bilgiler korunarak aktarılmıştır.
BURSA'DA YOLDA KALAN ARACI ÇEKMEK İSTEYEN YARDIMSEVER VATANDAŞ, HALAT BULAMAYINCA TEHLİKELİ BİR YOLA BAŞVURDU. İKİ ARACIN ARASINA İNSAN KOYARAK YOLDA KALAN ARACI İTEN VATANDAŞ, AMATÖR KAMERAYA YANSIDI.