Bursa'da hastane yakınında iddiaya göre doğalgaz kaynaklı yangın kontrol altına alındı

Bursa Osmangazi'de, Çırpan Mahallesi'ndeki bir ikamette iddiaya göre doğalgaz nedeniyle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yayın Tarihi: 12.05.2026 17:18
Güncelleme Tarihi: 12.05.2026 17:47

Bursa'da hastane yakınında iddiaya göre doğalgaz kaynaklı yangın kontrol altına alındı

Bursa'da hastane yakınında iddiaya göre doğalgaz kaynaklı yangın kontrol altına alındı

İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine intikal etti

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi 2. Güçlü Sokak üzerinde bulunan bir ikamette, iddiaya göre doğalgaz kaynaklı yangın çıktı. Kısa sürede alevlerin büyümesi çevrede korku ve paniğe neden oldu.

Durumu gören vatandaşlar, olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, özellikle hastane yakınında oluşabilecek riskleri azaltmak için çevrede güvenlik önlemleri aldı. Müdahale sonucu alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Korku dolu anların görüntüleri kameralara yansırken, yetkililer yangının çıkış nedenine ilişkin incelemelerin sürdüğünü bildirdi.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

BURSA'DA HASTANE YAKININDA BULUNAN BİR İKAMETTE İDDİAYA GÖRE DOĞALGAZ SEBEBİYLE YANGIN ÇIKTI....

BURSA'DA HASTANE YAKININDA BULUNAN BİR İKAMETTE İDDİAYA GÖRE DOĞALGAZ SEBEBİYLE YANGIN ÇIKTI. YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINIRKEN, KORKU DOLU ANLAR KAMERAYA YANSIDI.

BURSA'DA HASTANE YAKININDA BULUNAN BİR İKAMETTE İDDİAYA GÖRE DOĞALGAZ SEBEBİYLE YANGIN ÇIKTI....

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!