Bursa'da evde kriz: annesini rehin alan zanlı özel harekatla gözaltına alındı

Osmangazi ilçesinde annesini saatlerce rehin tutan şahıs, özel harekatın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı; anne H.K. sağ salim kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 15.10.2026 03:15
Güncelleme Tarihi: 15.10.2026 03:15

Bursa'da evde kriz: annesini rehin alan zanlı özel harekatla gözaltına alındı

Bursa'da rehine krizi sona erdi:

Osmangazi'ye bağlı Küplüpınar Mahallesi Ayber Caddesi'nde bir evde yaşanan rehine olayı, saatler süren operasyon ve güvenlik önlemleriyle sonlandı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olayın büyümesini engellemek için çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve mahalle giriş çıkışlarını kapattı.

olayın gelişimi:

Edinilen bilgilere göre, evde annesini rehin alan şahıs nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Güvenlik güçleri, bölgeye yaklaşmak isteyen vatandaşlara izin vermeyerek emniyet kuşağı oluşturdu. Yetkililer, olay sırasında rehin tutulan kişiyle telefon üzerinden iletişim kurarak durumun tespitine çalıştı.

polisin müdahalesi ve sonuç:

Polis ekipleri, telefon görüşmelerinde rehin tutulan kadına kendisini bir odaya kilitlemesini tavsiye ederek riskleri azaltmaya yönelik yönlendirmelerde bulundu. Gergin bekleyişin ardından devreye giren özel harekat timleri operasyon düzenledi. Operasyon sonucu evden çıkarılan şüpheli Hakan K. gözaltına alınırken, anne H.K. sağ salim kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma ve incelemeler başlatıldı.

BURSA'DA SAATLER SÜREN REHİNE KRİZİ : ANNESİNİ REHİN ALDI, ÖZEL HAREKÂT OPERASYONUYLA EVDEN...

BURSA'DA SAATLER SÜREN REHİNE KRİZİ : ANNESİNİ REHİN ALDI, ÖZEL HAREKÂT OPERASYONUYLA EVDEN ÇIKARILDI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.