Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, bir iş makinesinin doğal gaz boru hattını patlatması sonucunda 3 kişi yaralandı. Olay, Konak Mahallesi Nisa Sokak'ta yer altı elektrik şebekesinde çalışma yapan yüklenici firmaya ait bir kepçenin kazı sırasında doğalgaz hattını vurmasıyla meydana geldi.
İhbar üzerine 112 Acil Servis, AFAD, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Patlama sonrası oluşan alevler, iş yerinde çalışan A.B, A.A. ve Ö.D. isimli personeli yaraladı. Yaralılardan A.A. ve Ö.D. ayakta tedavi edilirken, vücudunda yanıklar oluşan A.B. ilk müdahalenin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Patlamanın etkisiyle bölgedeki doğal gaz, su ve elektrik altyapısı zarar gördü. Ekipler, olası tehlikeleri önlemek amacıyla bölgede enerji ve su akışını güvenlik tedbiri olarak kesti.
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, iş makinesinin doğal gaz boru hattını patlatması sonucu 3 kişi yaralandı.
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, iş makinesinin doğal gaz boru hattını patlatması sonucu 3 kişi yaralandı.