Bursa'da 3 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

Bursa Osmangazi'de 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü; can kaybı ve yaralanma olmadı.

Yayın Tarihi: 12.07.2026 17:18
Güncelleme Tarihi: 12.07.2026 17:25

Bursa'da 3 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

Olay ve müdahale

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi'nde, Sakarya Mahalle Muhtarlığı'nın yanında bulunan 3 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

İhbar üzerine sevk edilen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu alevler çevredeki diğer binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Hasar ve inceleme

Yangın sırasında yükselen yoğun duman mahallede paniğe yol açtı. Alevler çatıyı ve binanın 3'üncü katını etkiledi; olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken binada maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

BURSA'NIN OSMANGAZİ İLÇESİNDE 3 KATLI BİR BİNANIN ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN MAHALLEDE PANİĞE SEBEP...

BURSA'NIN OSMANGAZİ İLÇESİNDE 3 KATLI BİR BİNANIN ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN MAHALLEDE PANİĞE SEBEP OLDU. ALEVLER, BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE ÇEVREDEKİ BİNALARA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI.

BURSA'NIN OSMANGAZİ İLÇESİNDE 3 KATLI BİR BİNANIN ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN MAHALLEDE PANİĞE SEBEP...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!