DOLAR
42,8 -0,19%
EURO
50,21 -0,01%
ALTIN
5.977,53 -0,32%
BITCOIN
3.792.345,37 -4,47%

Bursa Büyükşehir Belediyespor sezona Süper Kupa ile başladı; hedef 3'te 3

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Süper Kupa zaferinin ardından Hentbol Kadınlar Süper Ligi ve EHF Avrupa Kupası'nı da kazanarak '3'te 3' yapmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 17.09.2025 11:16
Güncelleme Tarihi: 17.09.2025 11:27

Bursa Büyükşehir Belediyespor sezona Süper Kupa ile başladı; hedef 3'te 3

Bursa Büyükşehir Belediyespor sezona Süper Kupa ile başladı; hedef 3'te 3

MUSTAFA BİKEÇ - Geçen sezonu HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası zaferiyle kapatan ve sezona Hentbol Kadınlar Süper Kupası başarısıyla başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon lig ve Avrupa arenasında da şampiyonluk hedefliyor.

Sezona Süper Kupa'yı kazanarak moralli başlayan yeşil-beyazlı ekip, hedefini açık biçimde '3'te 3' olarak belirledi: Hentbol Kadınlar Süper Ligi şampiyonluğu ve EHF Avrupa Kupası zaferiyle birlikte üç kupayı müzelerine taşımak istiyor.

Takım ligde ilk haftada sahasında Ortahisar Belediyespor ile berabere kalırken, deplasmanda Odunpazarı'nı mağlup etti. Yeşil-beyazlılar, sahasında oynayacağı 1 Ekim tarihli Armada Praxis Yalıkavak maçından da galip gelerek yoluna kayıpsız devam etmeyi amaçlıyor.

Mehmet Fatih Işık: 'Hedeflerimize ulaşmayı sürdüreceğiz'

Başantrenör Mehmet Fatih Işık, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede geçen sezonun kendileri için verimli geçtiğini ve hedeflerinin bir kısmını gerçekleştirdiklerini belirtti. Işık, geçen yıl öncelikli hedeflerinin ilk 3 içinde yer almak olduğunu, ardından finale çıkarak kupa kazandıklarını ve bunun kendileri için önemli bir başarı olduğunu ifade etti.

Işık, takımı güçlendirmek için bu sezon 8 transfer yaptıklarını ve geçen sezondan 8 kilit oyuncu ile yola devam etme kararı aldıklarını açıkladı. Süper Kupa zaferinin moral ve motivasyon sağladığını vurgulayarak, '3 kupa hedefiyle yola çıktık. Birisini müzemize getirdik, sırada iki kupa var. Sezon sonunda bu hedeflere takımımız en iyi şekilde ulaşacaktır.' dedi.

Oyunculardan hedef vurgusu

Takım oyuncularından Sibel Gündoğdu de Türkiye Kupası'yla sezonu kapatıp Süper Kupa'yı almanın kendilerine mutluluk verdiğini söyledi. Gündoğdu, takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu belirterek, 'Hedeflerimiz var, ligde şampiyonluğu hedefliyoruz. İlk hedefimiz Süper Kupa'ydı onu aldık, ikinci hedefimiz lig kupasını almak, sonrasında adım adım ilerleyeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Sonuç: Bursa Büyükşehir Belediyespor, Süper Kupa zaferinin ardından lig ve Avrupa kupalarında da iddialı bir süreç sürdürmeyi amaçlıyor; önümüzdeki maçlar ve sezon performansı bu hedeflere ulaşmada belirleyici olacak.

Hentbol Kadınlar Süper Kupası'nı müzesine götüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ligde ve...

Hentbol Kadınlar Süper Kupası'nı müzesine götüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ligde ve Avrupa'da da şampiyonluklara odaklandı. Sezona Hentbol Kadınlar Süper Kupa'sını alarak başlayan Bursa temsilcisi, Hentbol Kadınlar Süper Ligi ve Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Avrupa Kupası'nı da alarak 3'te 3 yapmayı hedefliyor.

Hentbol Kadınlar Süper Kupası'nı müzesine götüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ligde ve...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı