DOLAR
42,84 -0,06%
EURO
50,68 0,05%
ALTIN
6.183,06 -0,03%
BITCOIN
3.734.845,55 0,87%

Burdur'da 15 SD 758 plakalı tırda gece yangını: araç kullanılamaz hale geldi

Kızılkaya yakınlarında gece seyir halindeyken alev alan 15 SD 758 plakalı tır itfaiye tarafından söndürüldü; araç kullanılamaz hale geldi, yangın nedeni araştırılıyor.

Yayın Tarihi: 24.12.2025 09:43
Güncelleme Tarihi: 24.12.2025 09:48

Burdur'da 15 SD 758 plakalı tırda gece yangını: araç kullanılamaz hale geldi

Burdur'da 15 SD 758 plakalı tırda gece yangını

Olayın ayrıntıları

Gece saatlerinde Kızılkaya yakınlarında seyir halindeki tırda yangın çıktı. Sürücüsü öğrenilemeyen 15 SD 758 plakalı tır, hareket halindeyken alev aldı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangının çekici kısmında başladığını belirleyerek alevlerin dorseye sıçramasını önledi ve yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangın sonucu tırın kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Yangının çıkış nedeni yetkililerce araştırılıyor.

BURDUR'DA SEYİR HALİNDEKİ TIRDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLÜRKEN TIR KULLANILMAZ...

BURDUR'DA SEYİR HALİNDEKİ TIRDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLÜRKEN TIR KULLANILMAZ HALE GELDİ.

BURDUR'DA SEYİR HALİNDEKİ TIRDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLÜRKEN TIR KULLANILMAZ...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.