DOLAR
42,85 -0,05%
EURO
50,66 0,06%
ALTIN
6.167,51 0,22%
BITCOIN
3.735.010,59 0,88%

Bünyamin Bozgeyik'ten 25 Aralık Mesajı: Gaziantep'in 104'üncü Kurtuluş Yıldönümü

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıldönümünde direnişi ve mirası koruma çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 24.12.2025 14:46
Güncelleme Tarihi: 24.12.2025 14:46

Bünyamin Bozgeyik'ten 25 Aralık Mesajı: Gaziantep'in 104'üncü Kurtuluş Yıldönümü

Bünyamin Bozgeyik'ten 25 Aralık Mesajı

Gaziantep'in 104'üncü Kurtuluş Yıldönümü

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında 25 Aralık 1921’in, inancın, azmin ve millet iradesinin tarihe altın harflerle kazındığı bir direniş destanı olduğunu vurgulayan Milletvekili Bozgeyik, Gaziantep halkının yokluklar ve imkânsızlıklar içerisinde sergilediği eşsiz mücadelenin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ruhuna ilham verdiğini ifade etti.

Bozgeyik, "Gazi şehrimiz kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla topyekun bir direniş ortaya koyarak esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Gaziantep savunması, milletimizin bağımsızlık sevdasının ve hür yaşama kararlılığının en güçlü nişanelerinden biridir" dedi.

Şehitlerin ve gazilerin emanetine sahip çıkmanın en büyük sorumluluk olduğunu belirten Bozgeyik, "Bizlere düşen görev bu aziz mirası yaşatmak, geçmişten aldığımız güçle Gaziantep’imizi her alanda daha güçlü yarınlara taşımaktır. AK Parti olarak şehrimizin kalkınması, gençlerimizin umutla geleceğe hazırlanması ve milletimizin refahı için aynı kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bozgeyik, sözlerini "25 Aralık, Gaziantep’in sarsılmaz iradesinin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık ruhunun simgesidir. Bu şanlı mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Gaziantep’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum" şeklinde tamamladı.

AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ BÜNYAMİN BOZGEYİK, GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN...

AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ BÜNYAMİN BOZGEYİK, GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.