Bulaşık makinesinin içinde saklanırken yakalandı: 31 yıl 4 ay 15 gün cezası bulunan şahıs tutuklandı

Kocaeli'de 31 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S., polisin operasyonunda evdeki bulaşık makinesine saklanmış halde yakalandı.

Yayın Tarihi: 04.09.2026 16:19
Güncelleme Tarihi: 04.09.2026 16:22

Bulaşık makinesinin içinde saklanırken yakalandı: 31 yıl 4 ay 15 gün cezası bulunan şahıs tutuklandı

operasyon ve yakalama:

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir istihbarat sonrası İzmit ilçesindeki bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında tespit edilen şahsın, 31 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Adreste yapılan aramada, hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık ve benzeri suçlardan kesinleşmiş cezası olan A.S. isimli şahsın, evdeki bulaşık makinesinin içerisine gizlenmiş halde olduğu tespit edildi. Polis ekipleri kısa sürede müdahale ederek şahsı yakaladı.

işlemler ve adli süreç:

Emniyetteki kimlik ve sorgulama işlemleri tamamlanan A.S., aynı gün adli makamlara sevk edildi. Mahkeme işlemleri sonucunda şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi ve şahıs cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma çalışmaları sürüyor.

İZMİT İLÇESİNDE 31 YIL 4 AY 15 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASIYLA ARANAN HÜKÜMLÜ, POLİS EKİPLERİNİN...

İZMİT İLÇESİNDE 31 YIL 4 AY 15 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASIYLA ARANAN HÜKÜMLÜ, POLİS EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA BULAŞIK MAKİNESİNİN İÇERİSİNE SAKLANMIŞ HALDE YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.