Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bu karışımı içen günde 2 kilo birden veriyor! Sadece 2 malzemeyle kilolar uçup gidecek

Fazla kilolardan kurtulmak isteyen birçok kişi çeşitli yollarla kilo vermeye çalışmaktadır. Fazla kilolardan kurtulmak için sağlıklı ve sağlıksız çeşitli yöntemler deneyen kişinin yapması gereken en önemli şey öncelikle vücudunu tanımaktır. Vücudunu ve metabolizmasını iyi tanıyanlar, vücuduna neyin iyi, neyin kötü olduğunu hesaplayabilir ve kısa sürede fazla kilolardan kurtulabilir. Tüm bu süreçlerin dışında kısa süreli kilo verme sürecini hızlandırma konusuna destek olan azı durumlar da vardır. Bu durumda en yaygın seçenek karışımların veya detoks sularının alınmasıdır. Bu su kişinin metabolizmasını hızlandırır ve kilo verme sürecini hızlandırır. İşte daha hızlı olmanıza ve günde 2 kilo vermenize yardımcı olacak harika su..

Yayın Tarihi: 26.12.2023 08:17
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 08:17

Bu karışımı içen günde 2 kilo birden veriyor! Sadece 2 malzemeyle kilolar uçup gidecek

Fazla ve inatçı kilolardan kurtulun!

Fazla kilolardan bir an önce kurtulup sağlıklı ve formda bir vücuda sahip olmak istiyorsanız şu anda yapmanız gereken en önemli şey vücudu güçlendiren egzersizler yapmaktır. Vücutta yağ yakımını artıran ve metabolizmayı harekete geçiren bileşenlerin kullanımı kısa sürede istediğiniz rakama ulaşmanıza yardımcı olacak durumlardan biridir. Bu detoks sularını içerken daha etkili sonuçlar alabilmek için diğer öğünlerle birlikte tüketmek ve aktif kalmak önemlidir. Unutulmamalıdır ki tüm bu adımları tamamlayarak kişi kısa sürede ve sağlıklı kilo verebilir. İşte günde 2 kilo vermenin mucizevi çaresi:

Malzemeler;

Yarım yağlı 1,5 litre süt

2 yemek kaşığı yeşil çay

süt yeşil çay detoksu

Yapılışı;

Öncelikle 1,5 litre kısmen yağsız sütü uygun bir tencereye dökün ve ocağı açın. Kaynamış süt başlangıç ​​sıcaklığına ulaştığında süte taze yeşil çay yapraklarını ekleyin. Yeşil çay yapraklarını süte ekleyin, üzerini örtün ve kaynatın. Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra sütü süzgeçten geçirerek temiz bir şişeye dökün. Gün içerisinde iki saat içerisinde bir bardak Yeşil Çaylı Süt Detoksu tüketin.

Düzenli kullanıldığında günde 2 kilo vermek mümkündür. Kendi hazırladığınız bu karışımı kullanarak günde 2 kg verebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyle birlikte düzenli egzersiz, kısa sürede kilo verme sürecini hızlandırabilir.

Yeşil çay metabolizmayı hızlandırmaya nasıl katkıda bulunur?

Sağlıklı kilo vermek isteyenlerin diyetinde yer alan yeşil çayın metabolizmayı hızlandırdığını ve kısa sürede vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olduğunu pek çok kişi biliyor. Yeşil çay metabolizmayı harekete geçirmeye yardımcı olmakla birlikte vücutta üretilen toksinlerin atılmasına da katkıda bulunur. Bu özelliğiyle kilo vermek isteyenlerin yeşil çay tüketmeyi unutmaması gerekirken, yeşil çayla karıştırılan süt kullanılarak günde 2 kilo vermek mümkün oluyor. Eğer zayıflamak istiyorsanız ya da 1-2 kilonuz kaldıysa bu terapi kısa sürede mevcut kilonuzu vermenize yardımcı olacaktır. Özel gününüzde elbisenizin daha şık görünmesi için bu yöntemi uygulamanız çok önemlidir.