Bozüyüklü yazarlar Kınık'ta okurlarıyla buluştu
Bilecik'te düzenlenen Karavan Festivali, Pazaryeri ilçesine bağlı tarihi Kınık Köyü'nde edebiyatı doğayla buluşturdu. Festival kapsamında kurulan kültür standında Bozüyüklü yazarlar okurlarla bir araya geldi.
Yazarlar ve etkinlik kapsamında yaptıkları
Standta yer alan yazarlar Ezgi Ateş Toprak, Gülşah Yüksel ve Ersin Şahin, eserlerini tanıttı, okurlarla birebir sohbet etti ve kitaplarını imzaladı. Yazarların samimi söyleşileri ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.
Etkinlik, her yaştan katılımcının ilgisini çekerken, kitapların birleştirici gücü Kınık Köyü'nün sıcak atmosferiyle birleşti. Söyleşilerde edebiyat üzerine yapılan sohbetler ve sayfalar arasında kurulan dostluklar festivalin öne çıkan unsurları oldu.
Festivalin kültür standı, bölgesel edebiyatın görünürlüğünü artırırken yazar-okur ilişkilerine zemin hazırladı; ziyaretçilere doğa ve kültürle iç içe bir edebi deneyim sundu.
KURŞUNLU KÖYÜ'NDE SİNEK SEFERBERLİĞİ