çalışmaların tamamlanması ve yolun açılması:
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yürütülen asfalt yenileme çalışmaları sonucu D-200 kara yolunun Bozüyük-Bursa istikametindeki bölümünde ulaşım yeniden sağlandı. Çalışmalar, hattın Aksutekke köyü girişinden Bursa il sınırına kadar uzanan kısmında yapıldı ve ekiplerin çalışmasını tamamlamasının ardından yol trafiğe açıldı.
güzergâh ve trafik akışı:
Çift şerit tek yön şeklinde yürütülen yenileme çalışmaları sonucunda, yaklaşık 4 kilometrelik bölüm kullanılabilir hale geldi. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Bozüyük ile Bursa arasındaki seyahat eden sürücüler güzergâhı kullanmaya başladı ve bölgedeki ulaşıma ilişkin kısıtlama sona erdi.
AKSUTEKKE KÖYÜ GİRİŞİNDEN BURSA İL SINIRINA KADAR UZANAN YAKLAŞIK 4 KİLOMETRELİK BÖLÜM, EKİPLERİN ÇALIŞMASINI TAMAMLAMASININ ARDINDAN YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI.