Boyabat'ta yalnız yaşadığı konteynerde 58 yaşındaki kişi ölü bulundu

Sinop'un Boyabat'ta yürüme engelli Hüseyin Menteş (58), yalnız yaşadığı konteynerde hareketsiz bulunarak hayatını kaybetti; polis inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 08.10.2026 13:26
Güncelleme Tarihi: 08.10.2026 13:27

Boyabat'ta yalnız yaşadığı konteynerde 58 yaşındaki kişi ölü bulundu

olay yeri ve ilk müdahale:

Sinop'un Boyabat ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda, uzun süredir kendisinden haber alınamayan komşular konteynere girerek yürüme engelli ve 58 yaşındaki Hüseyin Menteş'i hareketsiz halde buldu. Durumu haber alan vatandaşlar, hemen sağlık ve polis ekiplerine bilgi verdi.

sağlık ekiplerinin müdahalesi ve tespit:

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Menteş'in hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak detaylı inceleme yaptı.

soruşturma ve morg işlemleri:

Cenaze, kesin ölüm nedeninin tespiti amacıyla hastane morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve yetkililer incelemelerin sürdüğünü bildirdi.

SİNOP’UN BOYABAT İLÇESİNDE BİR KİŞİ, YAŞADIĞI KONTEYNERDE ÖLÜ BULUNDU.

SİNOP’UN BOYABAT İLÇESİNDE BİR KİŞİ, YAŞADIĞI KONTEYNERDE ÖLÜ BULUNDU.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.