Boşanma tartışmasında eşini bıçakla yaraladı, adliyeye sevk edildi

Samsun İlkadım'da boşanma aşamasındaki eşi P.G.'yi bıçakla yaralayan E.G. gözaltına alındı; P.G.'nin hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 26.08.2026 13:10
Güncelleme Tarihi: 26.08.2026 13:10

Boşanma tartışmasında eşini bıçakla yaraladı, adliyeye sevk edildi

Samsun'da evli çift arasında şiddet olayı

Samsun İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi Sürmene Sokak'ta meydana gelen olayda, iddialara göre boşanma aşamasında olan E.G. (36) adlı şahıs, eşi P.G. (37) ile tartıştıktan sonra sağ bilek kısmından bıçakla yaraladı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayın gelişimi

Yaralanan P.G. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık kuruluşundan edinilen bilgiye göre, mağdurun hayati tehlikesi bulunmuyor. Saldırının hangi gerekçeyle çıktığına ilişkin soruşturma sürüyor.

Emniyet müdahalesi ve adli süreç

Olay yerinde çalışma yapan ekipler tarafından yakalanan E.G., İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Şüpheli bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi ve adli işlem başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor; emniyet, tarafların ifadesi ve deliller doğrultusunda olayın ayrıntılarına ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

E.G. (36) ADLI KOCA BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU EŞİ P.G.’Yİ (37) BIÇAKLA SAĞ BİLEK KISMINDAN...

E.G. (36) ADLI KOCA BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU EŞİ P.G.’Yİ (37) BIÇAKLA SAĞ BİLEK KISMINDAN YARALADI.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.