Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Borcum var diyen ayda 3.000 TL ödeyerek borçlarını sıfırlayacak! Halkbank kampanyayı patlattı

Halkbank tarafından statüye göre sağlanan kredi destekleri cazip seçenekleri ile tercih ediliyor. Halk Bankası tarafından başlatılan kamu çalışanlarına yönelik kredi, özellikle de faiz imkanları ile cezbedici oluyor.

Yayın Tarihi: 27.02.2024 15:50
Güncelleme Tarihi: 27.02.2024 15:50

Borcum var diyen ayda 3.000 TL ödeyerek borçlarını sıfırlayacak! Halkbank kampanyayı patlattı

Hayat koşulları vatandaşın cebine giren maaşı tüketip, kıyıda bulunan yatırımlarını da eritmeye devam ediyor. Özellikle de acil ihtiyaç gibi durumlarda eşten dosttan borç alma dönemi de son bulurken, vatandaş bankaların sunduğu fırsatlara yöneliyor. Bankalar tarafından vatandaşa özel kampanyalar düzenleniyor. Kredi, geri ödeme kampanyaları dikkatleri üzerine çekerken, özellikle de statüye göre kredi ödemeleri son zamanlarda yoğun ilgi görüyor.

Kamu Bankaları krediler konusunda son zamanlarda çekinceli davranmaya devam ediyor. Faiz oranlarının artışı da bireysel kredi kullanımını imkansız hale getirebiliyor. Bankalar maaş gelir belgesine ve kredi notuna göre kredi desteği sağlayabiliyor. Halkbank tarafından statüye göre sağlanan kredi destekleri cazip seçenekleri ile tercih ediliyor. Halk Bankası tarafından başlatılan kamu çalışanlarına yönelik kredi, özellikle de faiz imkanları ile cezbedici oluyor.

TL

Kamuda çalışan bireye özel olarak başlatılan kamu çalışanı kredisi cebe göre belirlenen geri ödem tercihleri ile tercih ediliyor. Faiz oranları ve vadelerin ceplere uyacak şekilde belirlendiği Halkbank kamu çalışanı kredisi detayları araştırılıyor. Merkez Bankası her ay düzenlediği toplantı sonrasında politika faizini belirliyor. Belirlenen bu faizler, kredi faizlerini de direkt olarak etkiliyor. Son 8 aydır artış kararı verilen politika faizleri akabinde, kredi faizleri de ay ay yükselişini sürdürürken, son zamanlarda yüzde 52lere kadar uygulama devreye girmiş gibi duruyor. Halkbank tarafından başlatılan ve kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren kampanya da faizler düşürülürken, esnek ödeme yöntemleri de tercih edilebilirliği arttırıyor.

HALKBANK KAMU ÇALIŞANLARINA ÖZEL KREDİ

Halkbank tarafından devam eden ve kamu çalışanlarına özel olarak hazırlanan ihtiyaç kredisinde 50,000 TL'ye kadar ihtiyaçlar 36 ay vade imkanı ile sağlanıyor. Esnek ödeme yöntemlerini kampanyaya dahil eden banka, vatandaşın geri ödemesini

• Aylık eşit taksitli,

• Artan taksitli,

• Azalan taksitli,

• 3 ayda bir eşit taksitli olarak yapabilmesini sağlıyor.

Kamuda çalışan Halkbank müşterilerini yakından ilgilendiren kampanyaya dahil olmak için sadece başvurmak yeterli oluyor. Banka tarafında yapılan açıklamada faiz oranının yüzde 3,95 olduğu belirtilirken, 50.000 TL olarak yapılan hesaplamada 36ay vade imkanı ile aylık ödeme 3.074,31 TL'ye tekabül ediyor.