
Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman: "Kötü psikolojiden kurtulup önümüzdeki maça odaklanmaya bakacağız"
Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 kaybeden Boluspor'da teknik direktör Ufuk Kahraman, zor bir fikstüre girdiklerini vurgulayarak, "Bir an önce kötü psikolojisinden kurtulup gelecek maçlara odaklanacağız" dedi.
Maç Sonrası Değerlendirmeler
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahraman, ilk yarıda maçın dengeli ilerlediğini, ikinci yarıya ise daha iyi başladıklarını ifade etti. "Hesapta olmayan bir gol yedik. En çok çalıştığımız yerden bu şekilde gol yemek beni üzdü. İkinci golü de risk almaya çalıştığımız sırada yedik. Evimizde kaybetmemeliyiz çünkü yukarıyı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
Kahraman, kaybedilen puanları telafi edeceklerini söyleyerek, "Esenler Erokspor maçının ardından çok zor bir seri başlayacak. 10 günde 5 maç oynayacağız; neredeyse 3 günde bir maç olacak. Bir an önce bu kötü psikolojiden kurtulup önümüzdeki maça odaklanacağız" dedi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'ndan Açıklamalar
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise geçen hafta kazandıkları Kocaelispor maçının ardından Bolu'ya da galibiyet için geldiklerini belirtti. Eroğlu, Boluspor'un "gerçek bir antrenör takımı" olduğunu vurgulayarak, "Sahada ne yaptığını bilen bir takım, geçiş oyununda etkili bir takıma karşı kolay değildi böyle kazanmak. 10 dakikalık bölümde savunmada kalmak zorunda kaldık ama ardından hem savunmada hem de geçişte başarılı olduk" dedi.
Eroğlu ayrıca, "Direkten dönen ve kaçan birkaç pozisyon vardı. Takım savunmasını iyi yaptık. Kazandığımız için mutluyum; her geçen gün daha iyi bir takım oluyoruz. Bu galibiyet bizi yukarıya tırmandırdı" ifadelerini kullandı.
Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Boluspor ile Gençlerbirliği, Bolu Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Gençlerbirliği teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Boluspor ile Gençlerbirliği, Bolu Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Gençlerbirliği teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.