Bolu Karaçayır'da eşiyle sokakta tartışan alkollü şahıs gözaltına alındı
Olayın gelişimi
Olay: Bolu, Karaçayır Mahallesi Hitit Sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu öne sürülen bir şahıs ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
İhbar ve müdahale: Tartışmanın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye bekçi ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şahsı bir süre ikna etmeye çalıştı.
Gözaltı: Eşinin şikayetçi olması üzerine polis ekipleri şahsı polis aracına bindirmek istedi. Bu sırada alkollü şahıs polis ekiplerine "Ben terörist miyim?" diyerek tepki gösterdi. Kadın ve erkek, ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Polis Karakolu'na götürüldü.
Son durum: Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
BOLU’DA ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN BİR ŞAHIS, KARISIYLA KAVGA ETMESİ ÜZERİNE GÖZALTINA ALINIRKEN POLİSE "BEN TERÖRİST MİYİM?" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ.