Bolu geçişinde trafik kazası: AK Parti grup başkanvekili Leyla Şahin Usta tedavi altında

TEM Otoyolu Bolu geçişinde meydana gelen kazada AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta ve koruması hafif yaralandı; hastanede tedavileri sürüyor.

Yayın Tarihi: 17.08.2026 17:51
Güncelleme Tarihi: 17.08.2026 17:51

Bolu geçişinde trafik kazası: AK Parti grup başkanvekili Leyla Şahin Usta tedavi altında

kaza ayrıntıları:

Kaza, TEM Otoyolu'nun Bolu geçişi Çaydurt mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Kocaeli'ne, hayatını kaybeden AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül'ün cenaze törenine katılmak üzere yola çıkan aracın içinde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın bulunduğu otomobil, aynı istikamette seyreden başka bir otomobille çarpıştı.

yaralananların durumu:

Meydana gelen kazada Leyla Şahin Usta ile koruması hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Usta ve korumasının sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

müdahale ve soruşturma:

Kaza haberinin ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, hastanede Usta'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, TEM’de geçirdiği kazada yaralandı

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, TEM’de geçirdiği kazada yaralandı

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!