Bolu'da Suyla Yükselen Debi Nedeniyle Mahsur Kalan Çiftçi Kurtarıldı

Bolu'nun Gerede ilçesi Süllertoklar köyünde su seviyesi yükselen dereden geçmeye çalışırken traktörüyle mahsur kalan Y.O., jandarma ve AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 17.05.2026 16:35
Güncelleme Tarihi: 17.05.2026 16:39

Bolu'da Suyla Yükselen Debi Nedeniyle Mahsur Kalan Çiftçi Kurtarıldı

Bolu'da Suyla Yükselen Debi Nedeniyle Mahsur Kalan Çiftçi Kurtarıldı

Gerede'de akşam saatlerinde meydana gelen olayda sürücü güvenli şekilde çıkarıldı

Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Süllertoklar köyünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Y.O. idaresindeki traktör dereden geçiş yaparken su debisinin yükselmesi sonucu ilerleyemedi.

Suyun kısa sürede yükselmesiyle traktörün kabin kısmı su altına kaldı ve sürücü araçta mahsur kaldı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmayla sürücü bulunduğu yerden güvenli şekilde çıkarıldı. Yapılan kontrollerde sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Suyun içinde kalan traktör ise ilerleyen saatlerde bir çekici yardımıyla dereden çıkarıldı.

BOLU’NUN GEREDE İLÇESİNDE SU SEVİYESİ YÜKSELEN DEREDEN TRAKTÖRÜYLE GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN MAHSUR KALAN...

BOLU’NUN GEREDE İLÇESİNDE SU SEVİYESİ YÜKSELEN DEREDEN TRAKTÖRÜYLE GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN MAHSUR KALAN ÇİFTÇİ EKİPLER TARAFINDAN KURTARILDI.

BOLU’NUN GEREDE İLÇESİNDE SU SEVİYESİ YÜKSELEN DEREDEN TRAKTÖRÜYLE GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN MAHSUR KALAN...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!