Bolu'da lüks SUV park halindeki tıra çarptı: 1 yaralı

Bolu Yaşamkent Mahallesi'nde bir Porsche SUV, park halindeki tıra çarparak sürücüsünün araçta sıkışmasına yol açtı; itfaiye kurtardı, sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 11.07.2026 03:34
Güncelleme Tarihi: 11.07.2026 03:39

Bolu'da lüks SUV park halindeki tıra çarptı: 1 yaralı

Bolu'da lüks SUV park halindeki tıra çarptı: 1 yaralı

Kaza, Bolu Yaşamkent Mahallesi Dr. Aykut Barka Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 54 APR 183 plakalı Porsche marka SUV, yol kenarında park halindeki 14 ACK 968 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kaza ve müdahale

Çarpmanın etkisiyle sürücü T.D. araç içinde sıkıştı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sürücü bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hasar ve soruşturma

Kazada Porsche marka SUV araçta geniş çaplı maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı.

Olayın acil müdahale, sıkışma kurtarma ve sağlık transportu süreçlerini içeriyor olması, ekiplerin koordineli çalışmasının önemini ortaya koyuyor. Soruşturma, kaza nedeninin tespitine yönelik olarak devam ediyor.

KAZA

KAZA

KAZA

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.