Bitlis'te Süphan Dağı'nda Doğa Yürüyüşü ve Kahve Etkinliği
Bitlis'in simgelerinden Süphan Dağı, hafta sonu doğa tutkunlarının düzenlediği yürüyüş ve kahve etkinliğine ev sahipliği yaptı. Bölgedeki bir grup doğasever tarafından organize edilen etkinlik, sabahın erken saatlerinde başladı ve katılımcılar gün boyunca doğayla iç içe zaman geçirdi.
Etkinlik ayrıntıları
Katılımcılar, yaklaşık 10 kilometrelik parkuru tamamladı. Yürüyüş boyunca temiz hava ve sakin ortam, katılımcılara şehir hayatının stresinden uzaklaşma olanağı sundu.
Molada kahve keyfi
Etkinlikle ilgili düşüncelerini paylaşan Orhan Emen, "Etkinliğimizin en dikkat çeken anlarından biri ise Süphan Dağı’nın eteklerinden verilen mola oldu. Burada kamp ekipmanlarımızla kahve pişirerek doğanın ortasında keyifli anlar yaşadık. Kahvenin kokusu, dağın serin havasına karışırken ortaya unutulmaz bir atmosfer çıktı" dedi.
Etkinlik, katılımcılara hem fiziksel aktivite hem de doğanın sunduğu huzuru deneyimleme fırsatı verdi.
BİTLİS’İN SİMGELERİNDEN SÜPHAN DAĞI’NA HAFTA SONU DOĞASEVERLERİN YAPTIĞI YÜRÜYÜŞ VE KAHVE ETKİNLİĞİ GÜZEL GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.