Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,3 -0,17%
EURO
34,72 -0,3%
ALTIN
2.382,16 0,03%

Biryağ, Komili, Sırma, Yudum... Her marka ayçiçek yağında damping! CarrefourSA'da indirim fırtınası

Hal bu iken zincir marketler tarafından düzenlenen indirim kampanyalarında ayçiçek yağı indirimi de yer alırken, son olarak CarrefourSA marketlerde yer alana katalogda ayçiçek yağı fiyatı ile tercih edilebilirği arttıracağa benziyor.

Yayın Tarihi: 24.04.2024 08:59
Güncelleme Tarihi: 24.04.2024 08:59

Biryağ, Komili, Sırma, Yudum... Her marka ayçiçek yağında damping! CarrefourSA'da indirim fırtınası

Tüm ürün ve hizmetlere yapılan vergi zamlarından sonra ikinci zam furyası başlamış iken zor durumda kalan vatandaş, özellikle de temel ihtiyaçları için zincir marketlerin yolunu tutabiliyor. Marketler tarafından her hafta belirlenen indirim gününde sayfa sayfa katalog indirimleri yer alırken, özellikle de ayçiçek yağı fiyatları oldukça dikkat çekiyor. Zeytinyağının evlere girilemez olarak uygulanan zammı akabinde alternatif olan ayçiçek yağında da, Rusya Ukrayna savaşı sonrasında artan fiyatlar, haneye girmesi konusunda zorlaşmaya devam ediyor.

Hal bu iken zincir marketler tarafından düzenlenen indirim kampanyalarında ayçiçek yağı indirimi de yer alırken, son olarak CarrefourSA marketlerde yer alana katalogda ayçiçek yağı fiyatı ile tercih edilebilirği arttıracağa benziyor. Ayçiçek yağlarında indirimler adeta cepleri şenlendiriyor. 1'den 5 litreye kadar her bütçeye uygun seçenekler sunan CarrefourSA, CarrefourSA Kart ile alışveriş yapanlara ekstra kazandırıyor.

tll

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

1 Litre Carrefour Ayçiçek Yağı: 48.50 TL

2 Litre Carrefour Ayçiçek Yağı: 87.50 TL

4 Litre Carrefour Ayçiçek Yağı: 108.75 TL

5 Litre Carrefour Ayçiçek Yağı: 195 TL

1 Litre Biryağ Ayçiçek Yağı: 54 TL

2 Litre Biryağ Ayçiçek Yağı: 104 TL

3 Litre Biryağ Ayçiçek Yağı: 149.90 TL

5 Litre Biryağ Ayçiçek Yağı: 209.90 TL

CarrefourSA Kart ile alışveriş yapanlar, bu avantajlı fırsatlardan yararlanma hakkına sahip olacak iken, ek kazanç imkanları da yakalıyor. Puan biriktirme ve özel indirimler gibi avantajlarla CarrefourSA Kart, her alışverişte size daha fazla kazandırıyor. CarrefourSA'da sadece Carrefour markası ayçiçek yağı değil, Biryağ, Komili, Yudum ve Sırma gibi farklı markaların da ürünlerine dev indirim yapıldığı açıklanmış bulunmaktadır. Farklı litre seçenekleri ve fiyat aralıklarıyla her marka ayçiçek yağı, raflarda müşteriyi bekliyor