Birlikte yaşadığı kadının ölümünü itiraf eden şüpheli Konya'da teslim oldu

Antalya Kepez’deki tartışma sonrası Canan Yıldırım’ı boğarak öldürdüğünü itiraf eden Talha T., Konya’ya gidip polise teslim oldu; cenaze morga kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 12.10.2026 04:12
Güncelleme Tarihi: 12.10.2026 04:12

Birlikte yaşadığı kadının ölümünü itiraf eden şüpheli Konya'da teslim oldu

Antalya’da birlikte yaşadığı kadını öldürdüğünü itiraf eden şüpheli teslim oldu

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen olayda, birlikte yaşadığı kadının ölümünü itiraf eden bir kişi Konya’da polise teslim oldu. Olayın ardından Antalya ekipleri bildirildi ve evde inceleme yapıldı.

Olayın gerçekleştiği adres ve iddialar:

Edinilen bilgiye göre, Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 6221 Sokak’ta bulunan müstakil evte çıkan tartışma sırasında, Canan Yıldırım ile Talha T. arasında kıskançlık nedeniyle kavga yaşandı. İddiaya göre tartışma büyüdü, Talha T. Yıldırım’ı darp etti ve yatakta boğarak öldürdü.

Şüphelinin teslim oluşu ve soruşturma süreci:

Olayın ardından evden ayrılan şüphelinin şehirlerarası yolcu otobüsüyle Antalya’dan Konya’ya gittiği, burada emniyete giderek polise teslim olduğu ve cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Durumun Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine bildirilmesi üzerine ekipler, olay yerine intikal etti.

Polis ekipleri Fevzi Çakmak Mahallesi 6221. Sokak’taki ikamete girerek yapılan incelemede Canan Yıldırım’ı yatak odasında ölü olarak buldu. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının çalışmasının ardından Yıldırım’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor; emniyet birimleri ve savcılık, olayın tüm yönlerini aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

ANTALYA’NIN KEPEZ İLÇESİNDE BİR KİŞİ ÇIKAN TARTIŞMADA EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜKTEN SONRA GİTTİĞİ...

ANTALYA’NIN KEPEZ İLÇESİNDE BİR KİŞİ ÇIKAN TARTIŞMADA EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜKTEN SONRA GİTTİĞİ KONYA’DA POLİSE TESLİM OLARAK CİNAYETİ İTİRAF ETİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!