Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bir YouTube kanalı Cybertruck’ı en ince ayrıntısına kadar inceledi!

YouTube’da yayınlanan ve yaklaşık iki saat süren bir videoda fütüristik kamyon Cybertruck, en ince ayrıntısına kadar incelendi. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 05.01.2024 11:11
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 12:04

Bir YouTube kanalı Cybertruck’ı en ince ayrıntısına kadar inceledi!

Şimdiye kadar yollarda az sayıda Cybertruck olmasına rağmen en popüler otomobil YouTube kanallarından biri Cybertruck’ı adeta A’dan Z’ye incelediği bir video yayınlayarak Cybertruck hayranlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Out of Spec Reviews adlı YouTube kanalı, Tesla Cybertruck'ın resmen derinliklerine indi. Out of Spec Reviews, bu yeni elektrikli kamyonun neredeyse iki saat süren derinlemesine bir inceleme videosunu yayınladı.

Cybertruck

Cybertruck da yaşanılan arıza

Kanalın sahibi Kyle Conner ve ekibi, Cybertruck'ta bazı sorunları gözlemlediğini belirtti. Bu sorunlardan biri, Tesla tarafından sağlanan CCS adaptörünün aslında kendi kamyonuyla çalışmamasıydı. Conner'a göre, plastik tekerlek kemerleri adaptörün şarj portuna oturmasına engel oluyordu. Ekip, tekerlek kemerlerini kamyondan sökerek adaptörü çalıştırmayı başardı.

Ancak ekibin Cybertruck'ı test ederken karşılaştığı tek sorun bu değildi. Özel araç kiralama hizmeti olan Turo'daki bir Cybertruck'ı kiraladılar ve bu araçta ön ekranın açılmadığını gördüler. Araca erişebilmelerinin ve hatta onu açabilmelerinin tek yolu Tesla uygulamasıydı.

Kamyona yapılan derin inceleme ve ortaya çıkarılan sorunlar, Tesla'nın 2023 üretim ve teslimat sonuçlarını açıklamasından birkaç gün sonra geldi. Şirket dördüncü çeyrek için teslimat tahminlerini aşarak 494 binin üzerinde araç üretti ve bunların 484 binden fazlasını teslim etti. Şirket, ayrıca 2023 yılında tahminleri aşarak 1,8 milyondan fazla araç ürettiğini ve teslim ettiğini doğruladı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ