Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,29 -0,02%
EURO
35,11 0%
ALTIN
2.455,89 0,08%

Bir havayolu şirketi yolcularına Apple Vision Pro hizmeti sunacak!

Premium bir havayolu şirketi olan Beond, bazı yolculara Apple Vision Pro hizmeti vereceğini açıkladı. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 17.02.2024 15:38
Güncelleme Tarihi: 17.02.2024 15:38

Bir havayolu şirketi yolcularına Apple Vision Pro hizmeti sunacak!

Kendisini, her koltuğu yatağa dönüşebilen dünyanın ilk premium eğlence havayolu şirketi olarak tanımlayan Beond, bazı uçuşlarında "seçkin yolculara" Apple Vision Pro vermeyi planladığını duyurdu.

Beond, ilk üç rotasını geçtiğimiz kasım ayında işletmeye başladı. Hepsi Maldivler'e ya da Maldivler'den gidiyor.

Beond CEO'su Tero Taskila, film ve oyunların yanı sıra Maldivler'deki çarpıcı tatil yerlerini ve aktiviteleri sergilemek için "gerçekten şaşırtıcı görüntüler" üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Taskila, "Uçak içi deneyim, yolcular için Maldivler'e varmadan önce beklenti yaratacak. Apple Vision Pro'yu sunmak, müşterilerimize yolculuklarının başından sonuna kadar birinci sınıf bir seyahat deneyimi sunma vizyonumuzun bir başka adımıdır” dedi.

Geçen hafta ikinci uçağını teslim alan yeni şirketin Vision Pro'yu benimseyen ilk havayolu şirketi olması dikkat çekti. Apple, sanal gerçeklik başlığını ilk duyurduğunda, vitrinde bir uçakta kullanılan bir sahne yer alıyordu.

VİSİON PRO

UÇAKTA VİSİON PRO’YU KULLANAN BAZI YOLCULAR SORUNLARLA KARŞILAŞTI

Teknoloji incelemeleri yapan bir YouTuber olan Marques Brownlee ise, Vision Pro'yu uçakta kullanmanın kendisini en çok heyecanlandıran yönü olduğunu ifade etti.

Ancak bazı kullanıcılar havada kullanmaya çalışırken hareket hastalığı ve izleme aksaklıkları gibi sorunlarla karşılaştığını belirtti.

Öte yandan, Vision Pro'nun pil ömrü sadece yaklaşık 2,5 saatken, Beond'un en kısa rotası bunun iki katı olduğu biliniyor.

Beond'un uçakları, tipik koltuk arkası düzeni yerine uçak içi eğlence sistemleri için iPad kullanıyor. Temmuz ayından itibaren Dubai'den Maldivler'e Emirates ile rekabet eden bir rota başlatıyor.