Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'dan veda: 'Çok güzel bir şehirde valilik yaptım'

Yalova Valiliği'ne atanan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl'de geçirdiği iki buçuk yıllık dönemi ve veda anlarını duygusal ifadelerle paylaştı.

Yayın Tarihi: 19.01.2026 19:09
Güncelleme Tarihi: 19.01.2026 19:09

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'dan veda: 'Çok güzel bir şehirde valilik yaptım'

Bingöl'de veda töreni

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Yalova Valiliği'ne atanan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, görevinden ayrılarak kentten vedalaştı. Valilik binası önünde toplanan vatandaşlar, protokol üyeleri ve kurum amirleri Vali Usta'yı alkışlarla uğurladı.

Usta'nın duygusal açıklamaları

Veda sırasında duygu dolu anlar yaşandı; Bingöllüler Vali Usta'ya uzun süre alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlarla tek tek vedalaşan Usta, Bingöl'de görev yapmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti.

Vali Usta konuşmasında, "Buraya geleli iki buçuk yıl oldu. Ben çok güzel bir şehirde valilik yaptım. Maneviyatı olan, ruhaniyeti olan bir şehirde valilik yaptım. Geldiğim zaman anlatılanlardan çok farklı bir şehir gördüm. Sizler gibi yaşadım. Bu şöyle değildi; Bingöl halkı beni sevsin ya da bana iyi vali desin diye değil. Kaymakamlıkta da böyleydim. Bingöl'ün beklentileriyle benim idare tarzım kesişti ve çok güzel bir iki buçuk yıl geçirdim" dedi.

Veda anları zaman zaman duygusal görüntülere sahne olurken, vatandaşlar ve protokol üyeleri Usta'yı alkışlarla uğurladı.

– BİNGÖL VALİSİ AHMET HAMDİ USTA’DAN DUYGUSAL VEDA: “ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİRDE VALİLİK...

– BİNGÖL VALİSİ AHMET HAMDİ USTA’DAN DUYGUSAL VEDA: “ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİRDE VALİLİK YAPTIM”

– BİNGÖL VALİSİ AHMET HAMDİ USTA’DAN DUYGUSAL VEDA: “ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİRDE VALİLİK...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.