Bingöl'de uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda madde ve suç unsuruna el konuldu. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü, adli işlemlerinin ardından tutuklandı.
Operasyonun detayları
Güvenlik güçlerinin aramalarında 68 adet sentetik ecza maddesi, 3 gram esrar, 1 gram metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Bulunan malzemeler delil olarak kayda geçirildi ve soruşturma dosyasına dahil edildi.
Gözaltı ve yargı süreci
Operasyon kapsamında "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Konu ile ilgili soruşturma ve adli süreç sürdürülüyor.
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını sürdürüldüğünü bildirdi.
BİNGÖL'DE POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA GÖZALTINA ALINAN 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.