Bingöl'de Kıbrıs Mahallesi'nde baraka yangını itfaiye müdahalesiyle evlere sıçramadan söndürüldü

Kıbrıs Mahallesi'nde akşam çıkan baraka yangını, çevredekilerin ihbarıyla gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Yayın Tarihi: 26.08.2026 11:58
Güncelleme Tarihi: 26.08.2026 12:13

Bingöl'de Kıbrıs Mahallesi'nde baraka yangını itfaiye müdahalesiyle evlere sıçramadan söndürüldü

Bingöl'de akşam saatlerinde baraka yangını çıktı

Bingöl'ün Kıbrıs Mahallesinde akşam saatlerinde bir barakada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Müdahale ve söndürme:

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri hızlı müdahalede bulunarak alevlerin çevredeki yapılara sıçramasını engelledi. Yapılan çalışmayla yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

İnceleme başlatıldı:

Söndürme çalışmalarının ardından ekipler yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma ve detaylı hasar tespiti yapılacağı bildirildi.

Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından mahalledeki vatandaşlara bilgi verildi ve olay yerinde soğutma işlemleri sürdürüldü.

BİNGÖL'DE BARAKADA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE EVLERE SIÇRAMADAN...

BİNGÖL'DE BARAKADA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!