Bingöl'de gece yarısına kadar süren sağanak yaşamı etkiledi

Meteorolojinin uyarısıyla Bingöl'de dün başlayan sağanak gece yarısına kadar sürdü; cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sel tehlikesi sürüyor.

Yayın Tarihi: 07.10.2026 09:22
Güncelleme Tarihi: 07.10.2026 09:29

Bingöl'de gece yarısına kadar süren sağanak yaşamı etkiledi

Bingöl'de sağanak gece yarısına kadar sürdü

Bingöl'de dün akşamdan itibaren etkili olan sağanak, gece yarısına kadar devam etti. Yağışın başlamasıyla birlikte kent genelinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu ve yaşam bazı bölgelerde olumsuz etkilendi.

Yağışın şehirdeki yansımaları:

Sokak lambalarının ışığında yağmurun şiddeti net olarak görüldü; oluşan su birikintileri gündelik yaşamı zorlaştırdı. Vatandaşlar yağış sırasında dikkatli olması gerektiği yönünde gözlemler bildirdi.

Meteorolojiden gelen uyarılar:

Meteoroloji, kent genelinde beklenen kuvvetli yağış nedeniyle ani sel ve su baskını, dere taşkını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı uyarılarını sürdürdü.

BİNGÖL’DE YAĞIŞ GECE YARISINA KADAR DEVAM ETTİ

BİNGÖL’DE YAĞIŞ GECE YARISINA KADAR DEVAM ETTİ

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.