Bilecik Ülkü Ocakları il başkanı Emirler’den MHP lideri Devlet Bahçeli’ye ziyaret
Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Bahadır Emirler, bir dizi ziyaret için Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
Görüşmede Emirler, Kars’tan Türkistan’a uzanan tarihi ve kültürel köprüyü simgeleyen 'Turan Koridoru' adlı tabloyu MHP lideri Devlet Bahçeli’ye takdim etti. Ziyarette ayrıca teşkilat çalışmaları ve güncel gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
görüşmenin odağı ve iletilen mesajlar
Toplantıda, teşkilatların faaliyetleri ile önümüzdeki döneme ilişkin planlar ele alındı. Emirler, Bahçeli'nin Bilecik halkına selam ve muhabbetlerini ilettiğini kaydetti.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı ziyareti
Emirler'in bir sonraki durağı ise Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım oldu. Bu görüşmede Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yürütülen faaliyetler ile planlanan çalışmalara ilişkin bilgiler aktarıldı ve değerlendirmeler yapıldı.
Emirler ziyarete ilişkin, 'MHP Genel Başkanımız, Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ziyaret ederek emir ve talimatlarını alma fırsatı bulduk. Genel başkanımızın Bilecikli hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini ilettik. Ayrıca Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret ederek il başkanlığımızın faaliyetleri hakkında bilgi arz ettik ve talimatlarını aldık. Ülkücü hareketin emrinde, milletimize hizmet yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi.
Her iki görüşme de teşkilat içi koordinasyonun güçlendirilmesi ve yürütülen faaliyetlerin daha etkili hale getirilmesine yönelik mesajlar içerdi.
İL BAŞKANI EMİRLER’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET