Bilecik'te yan yatan tırın sürücüsü yaralandı

Söğüt-Bilecik kara yolu Korubayırı mevkiinde kontrolden çıkan ve yan yatan tırın sürücüsü Türker A. yaralandı; araç plakaları 03 BB 973 ve 03 FE 097.

Yayın Tarihi: 02.07.2026 13:43
Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 13:43

Bilecik'te yan yatan tırın sürücüsü yaralandı

Bilecik'te yan yatan tırın sürücüsü yaralandı

Kaza yerinde yaşananlar

Kaza, Söğüt-Bilecik kara yolu Korubayırı mevkii nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bilecik yönüne seyreden tır kontrolden çıkarak yolun sağ tarafına devrildi.

Olayda görevli kaynaklara göre araç, sürücü Türker A. idaresinde seyrederken devrildi. Tırın dorse plakası 03 FE 097 ve çekici plakası 03 BB 973 olarak kayıtlara geçti.

Yaralı ve müdahale

Kazada yaralanan sürücü Türker A., olay yerine sevk edilen acil servis ekipleri tarafından alınarak Söğüt Devlet Hastanesi ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

İnceleme

Kazayla ilgili yetkili birimler tarafından inceleme başlatıldı.

BİLECİK YÖNÜNE SEYREDEN TIR KONTROLDEN ÇIKARAK YOLUN SAĞ TARAFINA DEVRİLDİ. KAZADA YARALANAN...

BİLECİK YÖNÜNE SEYREDEN TIR KONTROLDEN ÇIKARAK YOLUN SAĞ TARAFINA DEVRİLDİ. KAZADA YARALANAN SÜRÜCÜ OLAY YERİNE SEVK EDİLEN ACİL SERVİS EKİPLERİNCE SÖĞÜT DEVLET HASTANESİ'NE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA ALINDI.

BİLECİK'İN SÖĞÜT İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKARAK YAN YATAN TIRIN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.