Bilecik'te şehit piyade er Osman Er'in ailesi sene-i devriyesinde ziyaret edildi

Bilecik Sosyal Hizmet Merkezi, Hakkari Şemdinli'de şehit olan piyade er Osman Er'in ailesini sene-i devriyesinde ziyaret ederek devletin desteğini iletti.

Yayın Tarihi: 14.07.2026 09:42
Güncelleme Tarihi: 14.07.2026 09:42

Bilecik'te şehit piyade er Osman Er'in ailesi sene-i devriyesinde ziyaret edildi

Bilecik'te şehit piyade er Osman Er'in ailesi sene-i devriyesinde ziyaret edildi

Ziyaretin ayrıntıları

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Bilecik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda 21 yaşında şehit olan piyade er Osman Er'in annesi ve kardeşleri ziyaret edildi.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer'in selamları aileye iletildi ve şehit ailesinin her zaman devletin himaye ve desteği altında olduğu vurgulandı.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan ziyaretle ilgili olarak şunları belirtti: Vatan uğruna canını feda eden aziz şehidimiz Osman Er’i rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor; kıymetli ailesine sağlık, huzur ve sabır diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.

ŞEHİT AİLESİNE SENE-İ DEVRİYE ZİYARETİ

ŞEHİT AİLESİNE SENE-İ DEVRİYE ZİYARETİ

ŞEHİT AİLESİNE SENE-İ DEVRİYE ZİYARETİ

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.