
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 6 Haziran tarihinde meydana gelen motosiklet kazasında, motosikletin çarptığı 19 yaşındaki Emine Aydın ağır yaralanarak Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, Aydın hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Aynı kazada yaralanan ve kullandığı motosikletle kazaya sebebiyet veren 17 yaşındaki Yaşar Kenan Özay da tedavi sürecinde olduğu Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
Olay, Haceloğlu Mahallesi'nde, Ankara Caddesi üzerinde gerçekleşti. Özay'ın kullandığı 11 ACK 617 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Aydın'a çarparak kazaya neden oldu.
Bu trajik olay, motosiklet kazalarının ciddiyetini bir kez daha gözler önüne sererken, yerel halk ve acılı aileler arasında büyük bir üzüntüye yol açtı.