Bilecik’te jandarmadan motosiklet ve motorlu bisiklet denetimi
Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından gerçekleştirilen özel trafik denetiminde, il genelinde motosiklet ve motorlu bisikletler üzerinde geniş kapsamlı kontroller yapıldı. Uygulama, trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik planlı çalışmanın parçası olarak düzenlendi.
Denetimin kapsamı:
Tüm ilçelerde eş zamanlı yürütülen uygulamada toplam 62 motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, kurallara uymadığı belirlenen 2 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Güvenlik ve takip:
Jandarma ekipleri, trafik kurallarına uyum ve yol güvenliğinin sağlanması amacıyla benzer denetimlerin devam edeceğini bildirdi. Vatandaşların kurallara uygun davranmasının ve özellikle iki tekerlekli araç kullanıcılarının dikkatli olmasının önemine vurgu yapıldı.
BİLECİK’TE MOTOSİKLET DENETİMİNDE 2 SÜRÜCÜYE CEZA