Bilecik’te jandarma denetimlerinde 73 bin 377 lira ceza kesildi
Denetimlerin kapsamı ve sonuçları
Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik gerçekleştirilen uygulamalarda 151 personel görev aldı. Denetimler sırasında toplam 4 bin 96 şahıs sorgulanırken, kamu alanları ve bina kontrolleri de yapıldı.
Yapılan kontroller kapsamında 36 park ve bahçe, 26 iş yeri ve 29 kullanılmayan boş ev kontrol edildi. Trafik uygulamalarında ise 3 bin 374 araç ve sürücüsü denetlendi.
Kontrollerde trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen sürücülere toplam 73 bin 377 lira idari para cezası uygulandı ve 4 araç trafikten men edildi.
Hat ve tesis güvenliği kontrolleri
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ayrıca NATO petrol boru hattı, BOTAŞ doğalgaz boru hattı ile Yüksek Hızlı Tren (YHT) ve konvansiyonel tren hatlarının güzergâhlarında gerekli güvenlik kontrollerini gerçekleştirdi.
Uygulamanın amacı il genelinde kamu düzeni ve yol güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunmak olup, yapılan denetimlerin sonucunda ortaya çıkan idari işlem ve trafikten men kararları bu hedef doğrultusunda uygulandı.
BİLECİK’TE JANDARMA DENETİMLERİNDE 73 BİN 377 LİRA CEZA KESİLDİ