Bilecik'te çınara can veren ziyaret: Prof. Dr. Ömer Bolat'ın kent programı

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Bilecik ve Bozüyük'te çeşitli ziyaretlerde bulunup valilik bahçesine adına çınar fidanı dikti ve kurumlarla görüştü.

Yayın Tarihi: 20.08.2026 16:51
Güncelleme Tarihi: 20.08.2026 16:51

Bilecik'te çınara can veren ziyaret: Prof. Dr. Ömer Bolat'ın kent programı

Bilecik'te resmi temaslar ve çınar dikimi

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Bilecik ve Bozüyük'te sürdüğü program kapsamında kentte bir dizi ziyarette bulundu. İlk durak olarak Bozüyük Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Bolat, burada iş insanlarıyla bir araya gelerek yerel ekonomik konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Valilik ziyaretinde anı fidanı:

Bakan Bolat, Bilecik Valiliği'ni ziyaret etti ve Vali Faik Oktay Sözer ile makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Valilik bahçesinde adına hazırlanmış alana çınar fidanı dikerek sembolik bir katkıda bulundu. Ardından valilikteki özel defteri imzalayan Bolat, vali Sözer'den kentle ilgili bilgi aldı.

Yerel temasların devamı ve kurum ziyaretleri:

Program kapsamında Bakan Bolat, sırasıyla AK Parti ve MHP Bilecik İl Başkanlıklarını ziyaret etti. Ziyaretlerinin ardından Bilecik İl Ticaret Müdürlüğü'nü ziyaret etmesi planlanıyor. Günün son bölümünde ise Yeni Valilik Konferans Salonu'nda sivil toplum kuruluşlarıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirecek.

Gerçekleşen ziyaretler, Bakan Bolat'ın hem kurumsal temaslara hem de yerel aktörlerle doğrudan iletişime önem verdiğini gösterdi. Ziyaret boyunca atılan adımlar, yerel yönetim ve ticaret kurumları arasındaki işbirliğinin sürdürülmesine yöneliktir.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Bilecik'te

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Bilecik'te

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.