Bilecik Koleji U15'te farklı başladı

Bilecik Koleji U15, Merkez Sentetik Sahası'nda oynanan ilk haftada Yalova Paşakent'i 9-1 yenerek Gelişim Ligi'ne farklı bir başlangıç yaptı.

Yayın Tarihi: 31.08.2026 09:53
Güncelleme Tarihi: 31.08.2026 09:53

Bilecik Koleji U15'te farklı başladı

Bilecik Koleji U15 ilk haftayı 9-1'lik skorla tamamladı:

Bilecik Koleji Kız Futbol Takımı, U15 Gelişim Ligi'nin açılış maçında kendi evinde Yalova Paşakent Spor Salonu'nu ağırladı. Bilecik Merkez Sentetik Sahası'nda oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı. Maç boyunca tempo ve gol fırsatlarını iyi değerlendiren Bilecik Koleji, sahadan 9-1 galip ayrıldı.

maçın gidişatı:

Müsabakanın ilk yarısına hızlı başlayan ev sahibi, maçın başında Beyza Çetinkaya'nın golüyle öne geçti. Ardından Damla Demir, dakikalar 5, 12 ve 21'de fileleri havalandırarak skoru kısa sürede 4-0 yaptı. İlk yarının son anlarında Elif Yeşilyayla'nın golüyle devre 5-0 tamamlandı. İkinci yarının hemen başında Alya Çakmak ve Ebrar Karadeniz'in golleriyle fark iyice açıldı. Melis Tuğba Yamacı, dakikalar 50 ve 60'ta attığı gollerle skoru 9-0 getirdi. Konuk ekip Yalova Paşakent'in tek sayısı ise maçın 73'üncü dakikasında geldi ve karşılaşma 9-1 sona erdi.

oyuncu performansları ve değerlendirme:

Takım içinde öne çıkan isimler maç boyunca gol üreten Damla Demir, Melis Tuğba Yamacı ve maçın ilk golünü atan Beyza Çetinkaya oldu. Elif Yeşilyayla, Alya Çakmak ve Ebrar Karadeniz de skora katkı vererek takımın üretken oyununu destekledi. Bilecik Koleji, hücum organizasyonlarını etkili kullanarak rakip savunmayı sık sık zorladı ve bitiricilik anlamında yüksek bir başarı gösterdi. Teknik ekip açısından maç, takımın oyun disiplinini ve hücum çeşitliliğini sergilemesi bakımından olumlu bir başlangıç olarak değerlendirilebilir.

U15 Gelişim Ligi'ndeki bu sonuç, Bilecik Koleji'nin sezona iddialı bir giriş yapmasını sağladı; ilerleyen haftalarda takımın performansı lig tablosu ve maç içi gelişim açısından takip edilecek.

BİLECİK KOLEJİ KIZ FUTBOL TAKIMI U15 GELİŞİM LİGİ’NİN

BİLECİK KOLEJİ KIZ FUTBOL TAKIMI U15 GELİŞİM LİGİ’NİN

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!