Bilecik il emniyet müdürü Çağlar denetimleri yerinde inceledi

Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, Akasyaaltı Uygulama Noktası'nda yürütülen uygulama ve denetimleri yerinde inceleyip personelle görüştü.

Yayın Tarihi: 12.07.2026 15:51
Güncelleme Tarihi: 12.07.2026 15:51

Bilecik il emniyet müdürü Çağlar denetimleri yerinde inceledi

Bilecik il emniyet müdürü Çağlar denetimleri yerinde inceledi

Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, kentte huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak amacıyla yürütülen uygulama ve denetimleri yerinde inceledi.

incelemenin ayrıntıları

Çağlar, Akasyaaltı Uygulama Noktası'nı ziyaret ederek görev başındaki polis ekipleriyle bir araya geldi. Yürütülen uygulamalar hakkında bilgi alan Çağlar, denetimlerin işleyişini yerinde takip etti.

Görevli personelle de sohbet eden İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, özveriyle görev yapan polis ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, vatandaşların huzur ve güvenliği için yürütülen uygulamaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRÜ ERDEM ÇAĞLAR, DENETİMLERİ YERİNDE İNCELEDİ.

BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRÜ ERDEM ÇAĞLAR, DENETİMLERİ YERİNDE İNCELEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.