Beytüşşebap'ta gizli buzlanma: İki otomobil çarpıştı, 2 yaralı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde gizli buzlanma nedeniyle iki otomobil çarpıştı; 2 kişi yaralandı. Aşağıdere yakınlarında yüzlerce araç yolda mahsur kaldı.

Yayın Tarihi: 11.01.2026 10:53
Güncelleme Tarihi: 11.01.2026 11:08

Beytüşşebap'ta gizli buzlanma: İki otomobil çarpıştı, 2 yaralı

Beytüşşebap'ta gizli buzlanma iki otomobilin çarpışmasına yol açtı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde gizli buzlanma nedeniyle sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybettiği iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Olay ve müdahale

Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı; olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Aşağıdere yakınlarında yolların kapanması ve temizleme çalışmaları

Aşağıdere köyü yakınlarında yine gizli buzlanma nedeniyle yüzlerce araç yolda mahsur kaldı. Jandarma ve karayolları ekipleri, vatandaşların mağdur olmaması için çalışma başlattı.

Kapalı olan yol, uzun uğraşlar sonucu tekrar ulaşıma açıldı. Kar yağışı sonrası buz pistine dönen yollarda ekipler tuzlama çalışması başlattı.

ŞIRNAK’IN BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNDE BUZLANMA NEDENİYLE KAZA OLDU İKİ YARALI HASTANELERE KALDIRILDI...

ŞIRNAK’IN BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNDE BUZLANMA NEDENİYLE KAZA OLDU İKİ YARALI HASTANELERE KALDIRILDI DURUMLARI İYİ. YOL TEK ŞERİT TRAFİĞE AÇILDI.

ŞIRNAK’IN BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNDE BUZLANMA NEDENİYLE KAZA OLDU İKİ YARALI HASTANELERE KALDIRILDI...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.