Beypazarı'nda Ruşen Güneş Sokak'ta baca yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Beypazarı Ruşen Güneş Sokak'ta bir binanın bacasında çıkan yangın, itfaiyenin erken müdahalesiyle söndürüldü; olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 17.01.2026 23:04
Güncelleme Tarihi: 17.01.2026 23:15

Beypazarı'nda Ruşen Güneş Sokak'ta baca yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Beypazarı'nda binanın bacasında yangın çıktı, itfaiye müdahalesiyle söndürüldü

Ankara'nın Beypazarı ilçesine bağlı Ruşen Güneş Sokak'ta bulunan bir binanın bacasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Müdahale ve durum

İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda can kaybı veya geniş çaplı hasara ilişkin bir bilgi paylaşılmadı.

İnceleme başlatıldı

Yangının çıkış nedeni hakkında resmi makamlar tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Not: Baca yangınlarının önlenmesi için düzenli bakım ve temizliğin önemi vurgulanır; yetkililerin ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi, benzer olaylarda yangının yayılmasını engellemede belirleyici oluyor.

ANKARA’NIN BEYPAZARI İLÇESİNDE BİR BİNANIN BACASINDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE İTFAİYENİN ERKEN...

ANKARA’NIN BEYPAZARI İLÇESİNDE BİR BİNANIN BACASINDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE İTFAİYENİN ERKEN MÜDAHALESİ SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ.

ANKARA’NIN BEYPAZARI İLÇESİNDE BİR BİNANIN BACASINDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE İTFAİYENİN ERKEN...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!