Beşiktaş'ta Solskjaer, Görevine Devam Edecek
UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına 2-0 yenilerek elenen Beşiktaş'ta teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, görevine devam edeceğini duyurdu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Norveçli teknik adam, istifa etmeyi düşünmediğini belirterek, “Görevime devam ediyorum. Yüzde yüz hazır olmaları için takıma biraz zaman lazım. 4,5 hafta önce başladığımızdan beri yeni bir takım inşa ediyoruz.” dedi.
Solskjaer, kadroya yapılan takviyelere de değinerek, “Abraham ve Orkun geldi. Geçen sene 4. bitirdik. Bu sene daha iyi sonuçlar ve kupalar için savaşacak bir takım oluşturmak için uğraşıyoruz.” ifadesinde bulundu.
Karşılaşmanın değerlendirmesini yapan Solskjaer, “Zor bir maçtı. Erken gol işimizi zorlaştırdı. Planımız ilk golü atıp fiziksel kapasiteyle oyunu tutmaktı. Ancak rakibimiz ilk golü buldu ve bu da bizim için zorlu bir mücadeleydi.” dedi.
“Shakhtar bizden daha iyiydi. Bugün ilk golü atmak çok önemliydi. İlk golü atıp turu geçeceğimize inanabilirdik fakat ilk golü maalesef rakip buldu. Dağımız biraz daha dikleşti.” şeklinde konuşan Solskjaer, taraftarların desteğine de teşekkür ederek, “Bizim taraftarımız da burada çok iyi destek verdi.” ifadelerini kullandı.