Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Beşiktaş’ta Transferde Tarihi Hareket! 22 Yıl Sonra Bir İlk: 75 gol 42 asist...

Beşiktaş, kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, 22 yıl sonra Rusya’dan bir oyuncu transfer etmek için girişimlere başladı. Lokomotiv Moskova’nın yıldızı Anton Miranchuk, Beşiktaş’ın radarında.

Yayın Tarihi: 16.01.2024 16:09
Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 16:09

Beşiktaş’ta Transferde Tarihi Hareket! 22 Yıl Sonra Bir İlk: 75 gol 42 asist...

Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek için transferde hareketli günler yaşıyor. Portekizli teknik direktör Fernando Santos’un takımın başına gelmesiyle birlikte kadroda revizyona giden siyah-beyazlılar, kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, transferde 22 yıl sonra bir ilke imza atmak için girişimlere başladı.

Beşiktaş, Rusya’dan 10 Numara Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaş, transferde 22 yıl sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı. Siyah-beyazlılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculara yönelerek, gözünü Rusya’ya dikti. Beşiktaş, Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rus 10 numara Anton Miranchuk ile temasa geçti. 26 yaşındaki yıldız oyuncunun, Rus devinin kendisine yaptığı teklifi kabul etmediği ve Beşiktaş’a sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş, Miranchuk’u sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, daha önce de 1999 yılında Rusya’dan İgor Tudor’u transfer etmişti.

beşiktaş

Beşiktaş, Transferde Diğer Hedeflerini de Belirledi

Beşiktaş, transferde Miranchuk’un yanı sıra diğer hedeflerini de belirledi. Siyah-beyazlılar, daha önce de Adana Demirspor’dan ayrılan Norveçli savunma oyuncusu Jonas Svensson’u kadrosuna katmıştı. Beşiktaş, bir yandan da Trabzonspor’un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas’ın transferi için girişimlerini sürdürüyor. Beşiktaş, Bakasetas için Trabzonspor’a 2 milyon euro artı futbolcu teklif etti. Trabzonspor ise 3 milyon euro artı futbolcu istiyor. Tarafların pazarlıkları devam ediyor. Beşiktaş, ayrıca Leicester City’den Daniel Amartey, Milan’dan Ante Rebic ve West Ham’dan Arthur Masuaku ile de ilgileniyor.

Beşiktaş, Süper Lig’de Çıkışa Geçti

Beşiktaş, transferde yaptığı hamlelerle kadrosunu güçlendirirken, Süper Lig’de de çıkışa geçti. Siyah-beyazlılar, son iki maçta Vavacars Karagümrük’ü 3-0 ve Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup ederek, kalesinde gol görmedi ve 6 puan topladı. Beşiktaş, bu sonuçlarla puanını 35’e yükseltti ve 4. sıraya yerleşti. Beşiktaş, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 16’ya indirdi. Beşiktaş, sezonu ilk 3 sıra içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, transferde 22 yıl sonra Rusya’dan bir oyuncu transfer etmek için girişimlere başladı. Lokomotiv Moskova’nın yıldızı Anton Miranchuk, Beşiktaş’ın radarında. Miranchuk’un sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve Beşiktaş’a sıcak baktığı belirtiliyor. Beşiktaş, daha önce de Adana Demirspor’dan Svensson ve Trabzonspor’dan Bakasetas’ı kadrosuna katmıştı.

Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi nasıl başladı?: Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi iyi başladı. Portekizli teknik adam, takımın başına geçtikten sonra oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Beşiktaş, Santos yönetiminde son iki maçta 7 gol kaydederek kalesinde gol görmedi ve 6 puan topladı. Beşiktaş, Süper Lig’de 4. sıraya yükseldi ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdü.

Beşiktaş’ın yeni transferi Jonas Svensson kimdir?: Beşiktaş’ın yeni transferi Jonas Svensson, 30 yaşında Norveçli bir savunma oyuncusudur. Sağ bek mevkisinde oynayan Svensson, daha önce Rosenborg ve AZ Alkmaar gibi takımlarda forma giymiştir. Svensson, bu sezon Adana Demirspor’da 9 maça çıkmış ve 1 asist yapmıştır. Svensson, ayrıca 28 kez Norveç milli takımında oynamış ve 2 gol atmıştır.