Beşiktaş İskelesi'nde Bıçaklı Kavga: 4 Kişi Yaralandı

Beşiktaş İskelesi'nde iki grup arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü; 4 kişi yaralandı, saldırgan polis tarafından ayağından vuruldu.

Yayın Tarihi: 08.05.2026 20:22
Güncelleme Tarihi: 08.05.2026 20:36

Beşiktaş İskelesi'nde Bıçaklı Kavga: 4 Kişi Yaralandı

Beşiktaş İskelesi'nde Bıçaklı Kavga: 4 Kişi Yaralandı

Olayın Detayları

Beşiktaş İskelesi önünde saat 17.45 sıralarında iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında gruptaki bir şahıs elindeki bıçakla karşı tarafa rastgele saldırarak 3 kişiyi yaraladı.

Olay sırasında çevredeki vatandaşların uyarıları üzerine müdahale eden, trafik şubesinde görevli bir polis memuru ile çevik kuvvet şubesinde görevli bir polis memuru gruba müdahale etti. Grubun dağılmaması ve bıçaklı saldırganın etkisiz hale getirilmemesi üzerine bir polis memuru, saldırganı ayağından vurdu.

Olayda bıçaklı saldırgan dahil olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, meydan bir süreliğine yaya girişine kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının tamamlanmasının ardından meydan tekrar açıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yetkili Müdahale ve Soruşturma

Olay yerindeki müdahale, görevli polis memurlarının fiziksel tehdit oluşturan saldırgana karşı aldığı orantılı güç kullanımı kapsamında değerlendirilecek adli ve idari incelemelere konu olacak. Emniyet ekiplerinin incelemesi ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayın ayrıntıları netleştirilecek.

OLAY YERİ

OLAY YERİ

OLAY YERİ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.