Beşiktaş hazırlık maçında MTE 1904 KFT ile 0-0 berabere kaldı

Beşiktaş, Slovakya kampındaki ikinci hazırlık maçında MTE 1904 Sporttelep'te MTE 1904 KFT ile 0-0 berabere kaldı.

Yayın Tarihi: 05.07.2026 20:00
Güncelleme Tarihi: 05.07.2026 20:00

Beşiktaş hazırlık maçında MTE 1904 KFT ile 0-0 berabere kaldı

Beşiktaş hazırlık maçında MTE 1904 KFT ile 0-0 berabere kaldı

maç özeti

Beşiktaş, Slovakya kampındaki ikinci hazırlık maçında MTE 1904 KFT ile 0-0 berabere kaldı.

Müsabaka MTE 1904 Sporttelep'te oynandı. Karşılaşmaya Beşiktaş ilk 11'i olarak Emir Yaşar, Tiago Djalo, Emirhan Topçu, Yasin Özcan, Wilfred Ndidi, Junior Olaitan, Vaclav Cerny, Taylan Bulut, Devrim Şahin, Fahri Kerem Ay ve Semih Kılıçsoy ile başladı.

Maçın ilk yarısı golsüz geçti ve müsabaka sahadan golsüz eşitlikle tamamlandı.

kısa değerlendirme

Başlangıç 11'inde Wilfred Ndidi gibi deneyimli bir ismin yer alması, takımın orta sahada daha kontrollü oynamayı hedeflediğine işaret ediyor. Gol sesi çıkmaması, her iki takımın hücum organizasyonlarında istenen verimi yakalayamadığını gösterirken, teknik ekip açısından savunma düzeni ve oyuncu uyumunun test edildiği bir hazırlık maçı olarak öne çıktı.

BEŞİKTAŞ, SLOVAKYA KAMPINDAKİ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA KARŞILAŞTIĞI MTE 1904 KFT İLE 0-0 BERABERE...

BEŞİKTAŞ, SLOVAKYA KAMPINDAKİ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA KARŞILAŞTIĞI MTE 1904 KFT İLE 0-0 BERABERE KALDI.

BEŞİKTAŞ, SLOVAKYA KAMPINDAKİ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA KARŞILAŞTIĞI MTE 1904 KFT İLE 0-0 BERABERE...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.